Is uw lage rugpijn zo ernstig dat je:

Je normale werkzaamheden

niet meer of heel moeilijk kan uitvoeren?

De afgelopen 6 maanden een periode

verplichte rust moest nemen van je huisarts?

De precieze oorzaak van lage rugpijn is moeilijk te vinden. Doorgaans hebben de klachten te maken met de overbelasting van de rug en een verkeerde houding. SenZYX is een slimme sensor die je aanbrengt met een klever en die je houding corrigeert. Er is een eerste prototype dat nog verder ontwikkeld moet worden.

Begin februari organiseren we een groepsgesprek met patiënten met lage rugpijn. Hoe ga je nu om met je dagelijkse rugpijn? We gaan op zoek naar jouw verwachtingen rond het dragen van zo’n slimme sensor.

Neem je graag deel aan dit groepsgesprek? Laat het ons weten!

Als u graag wilt deelnemen aan het groepsgesprek, gelieve uw gegevens hier achter te laten. We zullen u op de hoogte houden en tijdig een locatie en/of link sturen om deel te nemen.

In februari starten we een proefproject.
Wenst u deel te nemen?

Als we inzoomen op het lage-rug-pijn probleem in onze maatschappij, merken we dat 70 % van de gemeenschap in zijn leven echt last heeft van lage-rug pijnen. Risicogroepen zijn ouderen, verpleegkundigen en arbeiders die zware lasten moeten dragen of verplaatsen.

Dit probleem kost onze maatschappij een aanzienlijke som geld. Wij werken aan een oplossing maar hebben uw hulp nodig om de sensor uitgebreid te testen zodat we proefdata op een correcte manier leren verwerken. Wenst u deze start-up te helpen? Klik dan op ‘deelnemen’!